Три лица се повредени кога возачот на автомобил удрил во друго возило на крстосница во Зрењанин, а потоа од силината на ударот влетал во ресторан , кој за среќа во тој момент сѐ уште не бил отворен.

Бавчата на ресторанот е уништена, а исто така и двата автомобила.

Тројцата повредени се пренесени во ургентен центар. Ова е моментот на судирот меѓу двата автомобила.

Фото и видео: зрењанински.ком