Прекопуца задрема

Потпретседателот на Државна изборна комисија едвај додржува да не заспие на маратонската седница на ДИК. Тој во неколку наврати задремуваше и со мака се одржуваше буден , а главата тешко ја држеше.

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%86%d0%b0

 

 

 

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%86%d0%b0

 

Претходно, присутните новинари ја уловија Силвана Бонева како си ги лади нозете.

15541257_10154430490623725_6465536435950034910_n