,,Денеска во Крушево е во посета Премиерот на Р.Македонија г-дин Зоран Заев, го посетивме вечното почивалиште на Тоше Проески, а ми беше чест и задоволство што присуствуваше и на мојот именден како гостин“-напиша на својот ФБ профил градоначалникот Томе Христовски.

Но, сепак тој објасни дека Зоран Заев бил во приватна посета на Крушево, а сосема случајно се погодил и неговиот именден, на кој со задоволство присуствувале гостите од Струмица.

На еден од ФБ профилите , Заев напиша:

,,Убава е Македонија кога ќе се помине со мотор“.

АКО.мк