Претседателот се дружеше со Тамара и тимот

,, Денеска (вчера, 18.06.) на гости и дружење во Кабинетот #TeamTamara.
Ни ги раскажаа впечатоците од евровизискиот настап, а имавме можност да и’ честитаме на Tamara Todevska за прогласувањето за Најдобар женски изведувач на Евровизија“-стои во известувањето на профилите на социјалните мрежи на претседателот Стево Пендаровски.