По повеќе од 10 години, во Зоолошката градина- Скопје се роди кафеаво еленче лопатар. Вчера, Горан Анастасовски, вработен во Зоо Скопје, имаше можност да ги направи овие преубави фотографии веднаш по раѓањето
Добредојде Брауни 😍 -објави на ФБ Зоо Скопје.