Што и да направат, членовите на британското кралство семејство се предмет на интерес на јавноста и на медиумите.

Секој чекор на принцот Хари и неговата сопруга Меган во Нов Зеланд се следи и се пласира како атрактивна вест.

Па дури и фрлањето гумени чизми е натпревар.

Светските медиуми известуваат дека Меган била подобра и дека нејзината гумена чизма летала подалеку од таа на Хари.