,,Вака ли ќе влегуваме во Европа?
До кога ќе оставаме слободно да чекорат психопати по улиците?“-прашуваат од Здружение за заштита на животни „Animal Lovers“ – Струмица


Куче расечено и останево мало бебе до него .


Лешот се наоѓа на раскрсницата кај влезот во с.Градашорци.

Од ова здружение го молат МВР да извршат увид и да дадат наод за распарченото кучето, како и да го пронајдат сторителот на гнасното дело.
Потсетуваат дека пред 2 недели беше жива запалена кучка со бебиња и дека никој не одговарал за тоа.