Рамиз Мерко си мерна тезга во затворениот пазар во Охрид(видео)

На вчерашното отворање на новиот затворен зелен пазар во Охрид, градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, си мерна тезга.

Премиерот Заев рече ,,може, ако си фатиш врски“.

Се шегуваат и двајцата, се разбира…

Видеото е преземено од voxstruga.mk