Распука патот во село Пирок од поројните дождови(видео)

ТетоваСот, објави снимка од патот во село Пирок, општина Боговиње. Од обилните дождови распукан е асвалтот и постои опасност целиот пат да се урне.

Тетовско повторно е поплавено, а дождот направи штети во нивите и некои куќи.