Ролни фасади се сронија од зградите во Карпош по силниот ветер

Жители на Општина Карпош објавија фотографии од згради чии фасади беа обновени пред неколку години. Тие се сронија пред налетот на ветерот во ролни по должина на фасадата.

Во оваа општина има и паднати дрвја чии корени ја поткренаа коцката.