Само еден ден по акцијата на ,,Не биди ѓубре“ исчистеното место изгледа вака(фото вест)

Повеќе сакаат да бидат ѓубре, вака изгледа местото што беше исчистено од активистите на ,,Не биди ѓубре“, веќе утредента
Несебично чистеа, ама за кого?!
Вредните активисти на ,,Не биди ѓубре“ пред два дена под Железничка станица