Саша Богдановиќ:Никогаш повеќе Пустец, никогаш повеќе шмизли…(видео)

Никогаш повеќе Пустец, никогаш повеќе шмизли и галии, никогаш повеќе тепање на студенти и Паркобрани во центар. Да не се повтори Никола Груевски во Центар. На 15 октомври излезете и заокружете го бројот 19 за убав, зелен, солидарен, европски Центар!-повика кандидатот за градоначалник за Центар од СДСМ; Саша Богдановиќ.