Се појави фотографија од напаѓачите на новинарската екипа на А1он

Оваа фотографија се појави на социјалните мрежи направена во моментот по физичкиот напад врз новинарската екипа на порталот А1он. Очевидци успеало да го фотографираат моментот кога двајца од напаѓачите со трчање го напуштиле местото на инцидентот во кој беа истепани новинар и снимател на порталот, а камерата им беше искршена.