Синот на Александар Вучиќ е заразен со коронавирус

Српскиот претседател, Александар Вучиќ, објави на Инстаграм дека неговиот син од првиот брак е заразен со коронавирус.

,,Мојот прв син е заразен со коронавирус, а клиничката слика му е таква што мораше да биде примен на Инфективната клиника“-напиша Вучиќ.