Аргентинскиот тенисер, Хуан Мартин дел Потро, не можеше да го сокрие разочаруваето за пропуштената шанса да го освои трофејот на УС Опен. Тој вистински се расплака и липаше со рацете на лицето.

Големиот пријател на Дел Потро, Ѓоковиќ, направи гест за паметење.

Tennis TV

@TennisTV

Champions ❤️ @DjokerNole @delpotrojuan

Двајцата тенисери се големи пријатели надвор од тениските терени.

Фото:АП