Сопругата на првиот тенисер на светот Ким Сирс, предизвика скандал и  негативна реакција на публиката откако во текот на натпреварот на Енди Мари со украинецот Марченко, побара од членот на екипата на британскиот тенисер да фрли крпа преку камерата која ја сликаше ложата.

Публиката ја исвирка оваа нејзина невидена реакција.

Снимката е поставена на Твитер налогот на спортскиот канал Јуроспорт.