Со песната ,,Оган да го гори“, демонстранти во Австралија запалија фотографија на Заев(видео)

 

Смеејќи и пеејќи песна ,,Оган да го гори“, неколку демонстранти во Австралија ја запалија фотографијата на премиерот Зоран Заев.

Во повеќе градови на Австралија денеска се одржаа демонстрации на автралиските Македонци, во одбрана на името Република Македонија.