,,Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!“-се пофали премиерот Зоран Заев на своите профили на социјалните мрежи.

Тој постави фотографии со својата ќерка Александра Заева, но и една кога таа била бебе.

Александра Заева како бебе

Зоран Заев со својата ќерка матурантка