Спасовски: Очекуваме наскоро да ги добиеме потписите за мандат за состав на Влада(видео)

Генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски објави дека очекуваат наскоро да ги добијат потребните потписи од идните коалициски партнери за обезбедување парламентарно мнозинство: