Специјалните обвинителки уживаа во хитот ,,Ние сме СЈО“ на Златна Буба Мара

На јубилејното 20 издание на Златна Буба Мара на популарноста што се одржа во Метрополис арената, беше преполно со гости, познати личности од јавниот живот, а меѓу нив беа и специјалните обвинителки Катица Јанева, Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи. Тие уживаа и беа расположени, посебно на преработениот хит за потребите на манифестацијата ,,Ние сме СЈО“ во интерпретација на Биба Додева:

Внимание кај присутните предизвика и лидерот на СДСМ Зоран Заев кој беше заедно со својата внука Ева Заева:

Ова беше едно од повпечатливите изданија на Златна Буба Мара.

Фото: Томислав Георгиев

Линк:Фокус