Среде Охрид меѓу згради се колат и дерат животни пред очи на деца и на полицајци

Охриѓанка денеска останала стаписана кога излегла утрината на тераса да појадува:

,,Излегов на тераса да појадувам, ми се згади животот. Во центар на Охрид, на Биљанини, пред очи на деца. Повикав полиција, ми рекоа дека немаат баш моќ во оваа ситуација. Паганизам на завидно ниво. За почитување мерки да не зборувам“-напишаа таа на својот Б профил и сподели неколку зстрашувчки фотографии.