Доктор на богословски науки, свештеникот на СПЦ, Никодим Богосављевиќ, на еден од секојдневните собири на ултрадесничарско движење предводено од досегашниот пратеник, Мирослав Ного, пред српскиот Парламент одржа скандалозна молитва.

Тој ги ,,опеа“ 5Г мрежата, оние што сакаат да го чипираат народот и оние што ги населуваат муслиманите на српска земја.

Оваа скандалозна снимка предизвика бројни коментари на социјалните мрежи.

Извор: Мондо