Српските медиуми пренесуваат дека во емсијата на ТВПинк ,,Кирилица“, пред два дена, статист од публиката повторно се онесвестил, но овојпат, српскиот претседател Александар Вучиќ, не реагираше, а емисијата не беше прекината.

 

 

Пред неколку месеци, за време на претседателската изборна кампања, Вучиќ гостуваше кај истиот новинар, во истата емисија и се случи иста ситуација. Но, тогаш се направи вистинска драма, се прекина емсијата, а Вучиќ притрча да помогне.

Историјата се повторува…