Политичарот и функционер, Стојанче Ангелов, поранешен полициски генерал, обожува да ги презентира своите боречки и други вештини во јавноста. Овојпат објави видео од емисијата ,,Еден на еден“, во кое е прикажано како со самурајски меч сече прецизно лубеница поставена на стомакот на Жаре.

На овој линк:

Стојанче Ангелов во самурајски потфат со Жаре од ,,Еден на еден“

Стојанче Ангелов е актуелен Директор на Центар за управување со кризи.