СЈО ќе добие се што треба, законите важат за сите

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по повод случувањата во неговиот ресор во изминатото деноноќие, рече дека законите важат за сите и никој не смее да ја попречи правдата. Тој уверува дека и покрај опструкциите, СЈО ќе ја изврши задачата од судските налози.