Тамара Тодевска истетовира дел од стиховите од македонската химна

Пејачката Тамара Тодевска на социјалните мрежи ја објави својата нова тетоважа.

,,Ветено, сторено ❤🇲🇰“-напиша Тамара и ги објави овие две фотографии:

Тодевска долго време беше под притисок на јавноста и беше изложена на жестока, често непринципиелна критика, поради нејзината грешно отпеана химна.

Таа се чини, не можеше долго да си прости себеси, па ги истетовира имињата на македонските револуционери од стихот што заборви да го испее.