,,Таргет”-нов случај на СЈО

Денеска со почеток во 11:00 часот во просториите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ќе се одржи прес конференција за новата истрага насловена како ,,Таргет”-извести прес службата на обвинителството.