Уште една трагична сообраќајна несреќа на српските патишта.

Утрината околу 8 часот, дојде до судир на автомобил со товарно возило.

Автомобилот Шкода фелиција удрил во камион кој бил паркиран на помошната лента заради работи на патот.

При ударот загинале 50 годишен возач на автомобилот и неговата ќерка, додека две жени и бебе кои се наоѓале на задното седиште, се повредени.

Фото: Новости