Трамп го нападна СИ-ЕН-ЕН, се искара со новинарот и не дозволи прашање (видео)

Американската телевизиска куќа СИ-ЕН-ЕН одговори на нападите на новоизбраниот претседател Доналд Трамп дека шири лажни вести и не дозволи на новинар на куќата да постави прашање.  Од медиумот рекоа дека тие секогаш внимателно бираат како известуваат и не можат да го прифатат ваквото однесување на Трамп.

Тој на првата прес конференција по победата, направи скандал и не му дозволи на новинарот на СИ-ЕН-ЕН да постави прашање.