Трамп имитирајќи ја, и се потсмева на Хилари

,,Таа не може да помине ниту пет метри до својот автомобил,, -рече републиканскиот кандидат Доналд Трамп на последниот предизборен митинг одржан во Пелсилванија.

Демократскиот кандидат Хилари Клинтон, минатиот месец имаше пневмoнија и проблеми со рамнотежата кога се враќаше до својот автомобил од одбележувањето на годишнината од терористичките напади на кулите близначки.