,,Трезор” – нов случај на СЈО

Најава за прес конференција
27.09.2016, Скопје – На 28.09.2016 година со почеток во 10,00 часот во просториите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ќе се одржи прес конференција на која ќе биде презентирана новата истрага која носи работен назив „Трезор“.