Убиен маж на аеродромот ,,Орли“ во Париз

Полицијата уби еден човек на аеродромот ,,Орли“ во Париз, јави АП. Според информација на полицијата до инцидентот дошло кога напаѓачот се обидел да му го одземе оружјето на лице од обезбедувањето, по што тој бил застрелан. Во меѓувреме полицијат го евакуираше овој дел од аеродромот и спроведува истрага што точно се случило.