Улица ,,Македонија“ претворена во паркинг и сообраќајница(видео)

Локалните власти во Скопје, на сите нивоа, целосно ја изгубија контролата. Тие не успеваат да се справат ниту со нечистотијата, ниту со несовесните возачи, ниту со паркирањето, ниту со кафанџиите. Во Скопје, посебно во централното градско подрачје владее тотален хаос. Погледнете го прилогот на ТВ21 за башибозукот што владее низ пешачките зони.