Уличен ,,Дедо Мраз“ во Струмица заработува малтретирајќи срна!(видео)

Видеото е објавено на ФБ страницата на здружението за заштита на животни Фауна од Струмица. Граѓани алармираат дека преправен Дедо Мраз ја влече срната врзана за синџир и нуди фотографирање со неа.