Унгарските медиуми го начекаа Груевски на шопинг во Будимпешта(видео)

Никола Груевски, кој се наоѓа во бегство во Унгарија, повторно е начекан во Будимпешта. Овојпат, читател го регистрирал во шопинг центар, сам со ќеса во рака. Груевски трет месец живее во главниот град на Унгарија, каде доби азил.