Невоспитаност и некултура. Станарите на овие згради покрај улицата ,,Трета македонска бригада“, со своите автомобили уништија сѐ!

Трева веќе не постои, туку каллива површина во која си ги паркираат своите автомобили. По пат прават кал низ тротоарот и улицата.

Дрвцата се уништени.

Многу често се вози на тротоарот, па пешаците мора да внимаваат да не ги згази некој.

Фотографии од ФБ страница Урбанизам во Македонија