Федерика Могерини пристигна во Скопје

Високиот претставник на ЕУ за надворешна политика Федерика Могерини ја започна посетата на Скопје со средба со невладините организации во седиштето на ЕУ.

                                               

Со почеток во 15 часот во Собрание на РМ треба да се одржат средбите со лидерите на парламентарните политички партии.