Фотографирани кафеави мечиња во Национален парк Маврово

Национален парк Маврово објави фотографија од кафеави мечиња, снимени на ист начин како претходно прекрасниот и уникатен мавровски рис.

Национален парк Маврово фотографија од кафеави мечиња

Фото од кафеави мечиња направена со помош на фотозамки во рамките на проектот за закрепнување на Балканскиот Рис кој се реализира во соработка со Македонско Еколошко Друштво #mavrovonationalpark#makedonskoekoloskodrustvo#lynx#balkanlynx#npmavrovo#bears#brounbear Macedonian Ecological Society