Вардар го прегази ПИК Сегед со 31-23, експлодираше овој тим во моментите кога Сергеј Самсоненко објави дека се повлекува од клубот, судбината неизвесна но резултатите посакувани, победнички.

Вардар на реваншот кај ПИК Сегед ќе патува со голема предност која му ги отвара вратите кон Ф4 во Келн.

ФОТО: rkvardar.mk