Вечерва Македонија и Полска го играат мечот од третото коло во квалфикациите за за ЕП 2020 година.

Дарко Чурлинов, Елиф Елмас и Роберт Левандовски имат специјален дизајн на копачките за оваа средба. Одверете свој фаворит , фото галерија во продолжение.

Копачки на Дарко Чурлинов

Копачки на Елиф Елмас:

Роберт Левандовски :