Фустанот на Тамара во боите на виножито на Парадата на гордоста

На Парадата на гордоста во Скопје, Тамара ја пееше својата евровизиска песна ,,Горда“. Им ја посвети на луѓето од ЛГБТ заедницата.

Нејзиниот фустан ги имаше боите на виножитото, симболот на ЛГБТ заедницата.