Во пауза меѓу напорните тренинзи во Монте Карло, српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ, се дружи со неговите соседи. Еден од нив и Формула тркачот Мика Хакинен, кој му понуди, а Ѓоковиќ прифати крукче со негивиот супер брз, спортски ,,Mc Laren“ P1.