Хан преку Твитер му порача на Иванов да не ги спречува демократските процеси

,,Сите лидери, вкучително и Претседателот, мора да го почитуваат исходот од изборите. Парламентарното мнозинство мора да биде признаено дури и ако тоа не му се допаѓа. Очекувам сите лидери и институции, во интерес на граѓаните да дозволат да течат демократските процеси!“