Хит: Босанец ја преведе ,,Деспасито“ на трите босански јазици(видео)

,,Диж се Тито“- е хит преводот на ,,Деспасито“ од страна на авторот Емир Туцаковиќ  и  стана најгледано видео за едноденоноќие со 277.000 прегледи на социјалните мрежи.

Туцаковиќ вели дека светскиот хит го превел на сите три босански јазици и дека преводот ја отсликува политичката ситуација во регионот.