Хорор зад студентскиот дом ,,Пелагонија“, ѓубрето се фрла од прозорец

Неверојатна фотографија се појави на социјалните мрежи. На ФБ страницата ,,Не биди ѓубре“ е објавена фотографија на твитерџија, која ја покажува ужасната состојба во студентскиот дом ,,Пелагонија“. Студентите своето ѓубре го фрлаат од прозорците!

Депонија под прозорците на студентските соби


Жители, но и студенти од домот ,,Пелагонија“ во Кисела Вода ја потврдуваат оваа страшна глетка, но зачудува како ова не му пречи на раководството на домот. За културата на студентите, кои се нарекуваат акдемски граѓани, може да се каже само-СРАМОТА!

Директор на домот е Бујар Муртезани

Бујар Муртезани