Хумана жена која и помага на ,,бездомничка“, најгледано видео изминатата година во Турција

Тестот на државната турска телевизија направен преку скриена камера, како реагираат луѓето во ситуација кога се работи за бездомничка и реакцијата на една хумана жена, ја трогна Турција, но и целиот регион. Видеото кое беше емитувано и на ТРТ пред една година и ден денес предизвикува големо внимание, а изминатата година е видено неколку десетици милиони пати. Видете што ги трогна Турците , но и како реагираше госпоѓата која се најде среде инцидент предизвикан од млад човек кој не сакаше да пазари на исто место со ,,бездомничка“: