Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба.

Најдоговорен за оваа ужасна ситуација во најбогата општина во државава е градоначалникот Саша Богдановиќ. Тој на жителите на Центар им ветуваше чиста, модерна општина која ќе се грижи за здравјето на сите кои живеат во неа.

Сликите ви се во прилог ја покажуваат кастрофалната ситуација со хигиенета со која се соочува Центар и центарци,велат од ОК на ВМРО ДПМНЕ.

 

На овој хаос мора да му дојде крај. Наместо лажните заложби за чистење на Центар време е да се зафати со работа. Да излезе од неговата удобна канцеларија и да ја среди општината, бараат од ВМРО ДПМНЕ.