Шпанска новинарка во солзи откако беше нападната од каталонски сепаратисти(видео)

Шпанска новинарка беше нападната, плукана и омаловажувана за време на јавување во живо на одбележување на двегодишнината од референдумот за независност на Каталонија од Шпанија.

И покрај тоа што беше во солзи,новинарката се обидуваше на секој начин да ја заврши својата работна задача.