Што прават двајца тинејџери кога ќе добијат задача да свртат број на статичен телефон?(видео)

Во ера на мобилни телефони, статичните, па уште со бројчаник за вртење, за новите генерации изгледаат како светско чудо.

Двајца тинејџери добија задача за 4 минути да свртат еден телефонски број.

Што мислите, дали успеаја?