Што ќе се носи оваа зима?

Чизмите високо над коленици дефинитивно ќе бидат главниот моден тренд оваа зима. Нивната должина од година во година се зголемува и сега достигнува некаде до средината на натколеницата. Дизајнерите нудат главно чизми од кожа во разни бои.

Модните магазини и тв канали прикажуваат како ќе изгледа стилот на жените зимата 2016.